Kasten op maat

Van ontwerp tot inbouw

U heeft vast wel een paar plekken in uw huis die perfect geschikt zijn om extra opbergruimte te creëren, maar waar geen enkele standaardkast precies past. Door één of meer kasten op maat te laten inbouwen, Maakt u optimaal gebruik van de beschikbare ruimte. Met een maatwerk inbouw kast kiest u dan ook voor een oplossing die u huis direct meerwaarde geeft, want maatwerk inbouwkasten zijn niet alleen praktisch, Ze zijn ook nog veel mooier dan een standaardkast. Bovendien kunt u de kast helemaal zelf samenstellen zoals de indeling, materialen, deuren, grepen, legplanken, etc. 
Bij MK maatwerk krijgt u een compleet proces van ontwerp, fabricatie en inbouwen van de kasten op maat. 
Samen met u bespreken en ontwerpen wij uw maatwerk kast zodat deze het beste voldoet aan de gekozen ruimte. Wij kunnen u ook adviseren over de materialen en kleuren. 
Wij komen de ruimte waar de kast moet komen nauwkeurig inmeten zodat we de kast vervolgens in onze eigen werkplaats perfect op maat kunnen produceren. 
Uiteindelijk komen we op afspraak bij u thuis de kast volledig monteren en gaan we pas weg als alles af en opgeruimd is.  

Soort kast

Welk type kast past bij u

Het voordeel van een op maat gemaakte kast is: u kunt het zo gek niet bedenken of wij kunnen het maken. 
Bij MK maatwerk kunt u onder andere terecht voor:
Schuifdeurkasten, barndeuren kast,  inloopkasten, wandmeubel, garderobekasten, kasten onder schuine wand,  boekenkasten, vouwdeurkasten, archiefkasten, zolderkasten, draaideurkasten, ladekasten, Hoekkasten en nog veel meer kasten in alle soorten en maten. Voor thuis, of voor op kantoor. 

Soort Materialen

Welke materialen gebruiken wij

De uiteindelijke look van uw inbouwkast wordt in grote mate bepaald door het gebruikte materiaal. Materialen hebben eveneens een effect op de degelijkheid van je kasten en hun onderhoud. Welk materiaal je kiest, hangt af van de gewenste kwaliteit en uiteindelijk je persoonlijke voorkeuren. De populairste afwerkingsmaterialen zijn gelakte MFD, massief hout, metaal, kunststof of platen die afgewerkt worden met melamine of laminaat. 

Voor de inrichting van de kast kunt u bij ons alle kanten op. Zo kunt u kiezen voor een goedkopere oplossing zoals legplanken en roedes. 
Wilt u een luxer alternatief dan kunt u ook kiezen voor duurdere en luxere oplossingen zoals garderobelift, lades, broekenhouder, dassenhouder, riemenhouder, schoenenrek, spiegel op geleider, inbouw kluis, manden en nog veel meer. 

Kort om voor ieder wat wils. 

MK maatwerk staat voor

Kwaliteit

Door het gebruik van juiste materialen in combinatie met de juiste kennis, creëren wij een product van top kwaliteit. Een genot voor het oog!

Maatwerk

Maatwerk is onze specialiteit. Geen ‘maat’ kan ons verslaan, wij gaan de uitdaging aan!

Klantgerichtheid

Klantgericht werken staat bij ons hoog in het vaandel, de klant is koning! Wij denken met u mee en geven u passend advies.

Scroll naar top