Is het niet heerlijk, een stijlvolle keuken volledig naar uw eigen wensen en ontwerp? Een keuken die van alle gemakken en luxe is voorzien en het middelpunt van uw woning vormt? Een droomkeuken waar u heerlijk kunt koken? Bij MK maatwerk uit Emmeloord ontwerpen en realiseren wij de mooiste betaalbare maatwerk keukens!

Ontwerp
Keuken geplaatst in Emmeloord

Maatwerk keuken

Van ontwerp tot bouw

Een maatwerk keuken begint allemaal met uw wensen. Droomt u van een designkeuken of juist een warme landelijke keuken? Maurice Kempenaar van MK maatwerk uit Emmeloord denkt graag met u mee om ieder hoekje van de betreffende ruimte optimaal te benutten. Op deze manier krijgt u een keuken die bij de ruimte past en waar u zich prettig bij voelt. 

MK maatwerk heeft alles onder één dak zo ontwerpen wij uw droomkeuken. 
Om uw keuken te ontwerpen spreken wij eerst met u af, zo kunnen wij uw ideeën alvast op papier zetten en waar nodig passend advies geven. Vervolgens wordt er een richtprijs gemaakt en met u besproken. Daarna komen wij graag langs om de ruimte te bekijken en in te meten. Omdat ideeën vaak groeien, kan het voorkomen dat wij meerdere ontwerpen moeten maken om tot uw droomkeuken te komen. Uiteraard doen wij dit met veel plezier!  Uw wensen werken wij volledig uit tot werktekeningen, zo weet de installateur precies waar de elektra en leidingen gelegd moeten worden. Het maken van de keuken doen wij in onze eigen werkplaats deze is uitgerust met de juiste machines. 
Als de keuken af is, komt ons team de maatwerk keuken bij u plaatsen. 

Betaalbare keuken op maat

Wat kost een maatwerk keuken?

Een maatwerk keuken wat kost dat nu? Als u voor een maatwerk keuken kiest moet u zich wel realiseren dat wij dit niet kunnen maken voor de prijzen die worden gehanteerd bij keukenzaken. Waar een keukenzaak tegen beperkingen aanloopt hebben wij daar vrijwel geen last van. 
Zo kunnen wij alles volledig naar wens maken en zijn wij niet merkgebonden en hebben we geen contracten met bepaalde leveranciers. 
Om te zeggen wat een maatwerk keuken kost is natuurlijk lastig aangezien dit afhangt van de gekozen materialen en apparatuur maar ook wat er in de ruimte allemaal moet worden gedaan zoals stucen, elektra, loodgieters werk, schilders werk, verbouwing werkzaamheden enzovoort. 

Wat is ons werkgebied?

Of u nu in Emmeloord, Amsterdam, Limburg of Groningen woont maakt voor ons niks uit wij maken en monteren de keuken door heel Nederland. Maar ook als u in België of Duitsland woont is dit geen enkel probleem. 

Keuken soorten

Luxe en betaalbare maatwerk keukens naar eigen ontwerp

Van hoogglans keukens tot landelijke keukens. Bij ons kunt u terecht voor allerlei stijlen zoals: Designkeuken, landelijke keuken, klassieke keuken, moderne keuken, hoogglans keuken, fineer keuken, massief houten keuken, ovale keuken, kunststof keuken en een gelakte keuken.  

U kunt kiezen voor een strakke greeploze uitvoering met tip on of een lijstgreep keuken. Ook kunt u kiezen uit een subtiele, stoere greep of knop.

U kunt kiezen voor een keuken met: deuren, lades, klepkasten, carrousel hoekoplossing, magic corner, lemans systeem, verschillende prullenbak oplossingen, apothekers kast. Hiervoor gebruiken wij onder andere de merken van Blum, Grass, Hettich, Vauth Sagel, Ninka, Kesseböhmer en Peka.

Het blad kunnen wij van verschillende materialen en diktes maken. Zo kunt u kiezen uit graniet, composiet, keramiek, beton, HPL of massief hout werkbladen in alle mogelijke kleuren en afmetingen.

U kunt kiezen uit moderne, praktische en betaalbare keukeninbouwapparatuur. Wij gebruiken onder andere de volgende merken: Miele, Siemens, Bosch, Bora, Atag, AEG, Boretti, Novi. Maar ook kokend- bruisendwaterkranen van onder andere Quooker en Grohe.

Het kan natuurlijk ook dat uw keuken nog goed is, maar gedateerd of versleten. Keuken renovatie is dan de ideale manier om weer jaren plezier te hebben van uw keuken. Dit kan bijvoorbeeld het vervangen van de deuren zijn, het opnieuw lakken van de keukenkasten, het blad vervangen voor een nieuw blad of keukenapparatuur vervangen voor zuinigere apparaten.

MK maatwerk staat voor:

Kwaliteit

Door het gebruik van juiste materialen in combinatie met de juiste kennis, creëren wij een product van top kwaliteit. Een genot voor het oog!

Maatwerk

Maatwerk is onze specialiteit. Geen ‘maat’ kan ons verslaan, wij gaan de uitdaging aan!

Klantgerichtheid

Klantgericht werken staat bij ons hoog in het vaandel, de klant is koning! Wij denken met u mee en geven u passend advies.

Benieuwd geworden wat wij voor betekenen? Mail of bel voor een afspraak

Scroll naar top