3d ontwerp

Van ontwerp tot realisatie

MK maatwerk helpt u graag mee in het ontwerp en het meedenken. U kunt zowel als particulier als zakelijk bij ons terecht. 
Is het tijd voor een nieuw interieur, een nieuwe woning of wilt u een nieuwe keuken maar lukt het niet om het juiste ontwerp te vinden? Wij van MK maatwerk denken graag met u mee in het vinden van de juiste oplossingen voor u ruimte en uw budget. 
Ook bedrijven kunnen terecht voor een ontwerp. Heeft u een nieuwe winkel of restaurant en zoek u de juiste inrichting en sfeer? Of heeft u een wellness center en zoekt u nieuwe ideeën voor uw bestaande sauna’s of nieuwe sauna’s. 

 

MK maatwerk denkt in oplossingen 

 

Wij denken in oplossingen en voorzien uw interieur of winkel van de gaafste ontwerpen binnen uw budget. 
Met een 3d ontwerp brengen wij uw idee
ën tot leven. Op deze manier krijgt u een goed beeld van het product, de ruimte of uw nieuwe interieur. Bij MK maatwerk kunt u niet alleen kiezen voor een 3d ontwerp wij bieden u ook de mogelijkheid voor een compleet concept. Zo ontwerpen wij maar kunnen wij ook alle producten in onze eigen werkplaats maken.

 

 

MK maatwerk kent de materialen 

 

Doordat MK maatwerk een compleet concept aanbiedt houden wij bij elk ontwerp al rekening met de eigenschappen van materialen, afmetingen van materialen en of het überhaupt mogelijk is om te maken. Zo staat u niet voor onverwachte tegenvallers. 
Bij MK maatwerk zijn wij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de interieur bouw en trends. 
Benieuwd geworden? Neem dan contact op door te mailen of te bellen

 

Benieuwd geworden wat wij voor betekenen? Mail of bel voor een afspraak

MK maatwerk staat voor:

Kwaliteit

Door het gebruik van juiste materialen in combinatie met de juiste kennis, creëren wij een product van top kwaliteit. Een genot voor het oog!

Maatwerk

Maatwerk is onze specialiteit. Geen ‘maat’ kan ons verslaan, wij gaan de uitdaging aan!

Klantgerichtheid

Klantgericht werken staat bij ons hoog in het vaandel, de klant is koning! Wij denken met u mee en geven u passend advies.

Scroll naar top