Van jacht tot sauna

Zakelijk

Voor zakelijke klanten ontwerpen en tekenen wij ook. 
Bent u opzoek naar ideeën voor een sauna in uw sauna complex? Of heeft u een restaurant waar uw een ontwerp voor wilt? Met onze creatieve geest bedenken en ontwerpen wij voor u een compleet plaatje!

Voor wat kunt u ons allemaal vragen?

U kunt bij ons voor heel veel terecht. U roept wij tekenen. Hieronder een aantal voorbeelden wat we onder andere kunnen. 

 • Interieur ontwerp
  U kunt bij ons terecht voor een compleet interieur ontwerp. Zo zijn wij op de hoogte van de nieuwste technieken en materialen. Op deze manier kunnen we een uniek ontwerp voor u maken. 
 • Jacht en schip ontwerp
  U kunt ons onder andere inhuren voor het tekenen van werktekeningen van het interieur. Ook het maken van impressies kunnen we doen. Zo krijgt uw klant een perfect beeld van het interieur. 
 • Wellness ontwerp
  Wij kunnen voor u meerdere wellness ruimtes ontwerpen. Zo kunnen wij voor u een sauna ontwerp, rustruimte ontwerp, restaurant ontwerp, zwembad ontwerp of anders maken. 
 • Horeca ontwerp
  Bent u opzoek naar een nieuwe uitstraling van uw restaurant of bar? Wij kunnen voor u een prachtig ontwerp maken. Zo krijgt u meerdere aanzichten en maatvoering tekeningen. 
 • Kantoor ontwerp
  Een bedrijfsruimte of kantoorpand ontwerp kunnen wij zo 3d opzetten zodat u een goed beeld krijgt hoe u de ruimte kan indelen en met welke meubels. 
 • Winkelinrichting ontwerp
  Voor het ontwerpen van een winkelinrichting kunt u ook bij ons terecht. Zo maken wij meerdere impressies zodat u een perfect beeld krijgt hoe uw winkel ingericht kan worden. Tevens kunnen wij het volledige interieur ook maken in onze eigen werkplaats.

Benieuwd geworden wat wij voor betekenen? Mail of bel voor een afspraak

MK maatwerk staat voor:

Kwaliteit

Door het gebruik van juiste materialen in combinatie met de juiste kennis, creëren wij een product van top kwaliteit. Een genot voor het oog!

Maatwerk

Maatwerk is onze specialiteit. Geen ‘maat’ kan ons verslaan, wij gaan de uitdaging aan!

Klantgerichtheid

Klantgericht werken staat bij ons hoog in het vaandel, de klant is koning! Wij denken met u mee en geven u passend advies.

Scroll naar top