VAN WOESTIJN STOF, NAAR HOUT STOF

Maurice Kempenaar

Meubelmaker met passie en liefde voor het vak en eigenaar van MK maatwerk

MK maatwerk begon als een uit de hand gelopen hobby. Elke avond en elk weekend was ik in mijn schuur te vinden waar ik bezig was met het vervaardigen van meubels. Op dat moment was ik werkzaam bij defensie. Hier heb ik met veel plezier diverse functies gedraaid. Mijn laatste functie heb ik doorlopen bij de genie, hier was ik timmerman en kwam ik erachter dat het bezig zijn met fijne houtbewerking mij erg goed af ging, en ik hier veel plezier in had.

Mijn eerste meubels heb ik gemaakt voor bij mij thuis, familie en kennissen. Er kwamen veel positieve reacties en al snel bouwde ik mijn eigen klantenkring op. Ik merkte dat dat het maken van meubels mij een hoop voldoening gaf en ik hier veel energie uit kon halen. Hier wou ik mee verder! Na 5 jaar ‘klussen’ in de schuur heb ik de knoop doorgehakt, en ben ik volledig voor mijzelf begonnen als zzp’er.

Naast de klussen voor mijzelf word ik ook ingehuurd door een bedrijf om daar werkzaamheden als jacht- en scheepsbetimmering, meubels op maat en interieurbouw te verrichten. Ook ben ik veel uurtjes in de week bezig met het ontwerpen en tekenen van meubelen, keukens, sauna’s en andere projecten waarvoor ik word gevraagd. 

Inmiddels heb ik een eigen werkplaats, waar de koffie voor u klaarstaat. Onder het genot van een kopje koffie bespreek ik graag uw wensen door, om vervolgens uw gewenste meubel te mogen maken!

MK maatwerk

Een klein gespecialiseerd bedrijf gericht op 100% maatwerk

MK maatwerk is een klein gespecialiseerd bedrijf dat gericht is op 100% maatwerk.  

Ik maak veel gebruik van verschillende soorten materialen zoals fineer en melamine platen, massief hout en staal. Door goed contact met onze leveranciers zijn wij op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de meubel en keuken industrie. Hierdoor is uw product altijd voorzien van de nieuwste technologie.

Bij MK maatwerk kunt u voor veel verschillende dingen terecht:

Interieur op maat
Denk hierbij aan alles wat u in huis kan hebben staan zoals: dressoir kast, eettafel, salontafel, tv meubel, inloopkast of een wandmeubel.

Keukens op maat

Badkamermeubels
Alles voor in uw badkamer zoals: wc fontein, wastafel en zwevende kasten. 

Bedrijfsinrichting/ winkelinrichting/ kantoorinrichting
Denk hierbij aan een bureau, eettafels, banken, een balie of kledingrekken.

Scheepsbetimmering

3d tekening

Voor bedrijven ben ik in overleg in te huren als zzp’er voor onder andere timmerwerkzaamheden, werkvoorbereiden of het maken van tekeningen.

Benieuwd geworden naar mijn ?

Scroll naar top