Van ontwerp tot realisatie

Particulier

U heeft een nieuwe of bestaande woning en wilt dit op een unieke manier inrichten? MK maatwerk denkt en ontwerpt met u mee om uw woning te voorzien van een uniek interieur. Wij kunnen niet alleen uw interieur helemaal ontwerpen, we kunnen hem in onze eigen werkplaats ook volledig maken en komen monteren.

 

Voor wat kunt u bij MK maatwerk terecht?

Bij MK maatwerk kunnen wij het volgende voor u ontwerpen of tekenen:

 • Ontwerp keuken
  Een op maat gemaakte keuken heeft als voordelen dat de volledige ruimte optimaal benut wordt. Zo bent u niet aan maten gebonden en heeft u altijd een unieke keuken. Met een keuken ontwerp houden we rekening met leidingwerk, elektra en lichtplan. 
 • Ontwerp badkamer
  Een badkamer is vaak een kleine ruimte die we optimaal willen benutten. Door 3d ontwerp krijgt u een goed beeld van uw toekomstige badkamer. Wij maken zelf de meubels waardoor we niet maatgebonden zijn. Met een badkamerontwerp houden we rekening met uw wensen, leidingwerk, elektra en kunnen we ook een tegelplan maken. 
 • Ontwerp huis
  U heeft een plattegrond van uw woning of toekomstige woning. Wij kunnen deze bouwtekeningen omzetten naar een 3d tekening. Zo kunnen we u in de ontwerpfase van uw woning de ruimtes laten zien, ook kunnen we op deze manier de ruimtes indelen met meubels. Wel zo handig dat de eettafel lamp ook boven de eettafel komt te hangen. 
 • Ontwerp interieur
  In uw woning zijn er altijd wel hoeken of ruimtes die lastig in te delen zijn. Wij ontwerpen voor u een interieur op maat zodat u de volledige ruimte benut.  
 • Ontwerp tuin
  Wilt u een tuinhuis, overkapping of een compleet beeld van de opties die u heeft in uw tuin. Wij kunnen voor u een compleet tuinhuis ontwerpen die voldoet aan al uw verwachtingen. 

   

Hoe gaat dit te werk?

Wilt u een keuken ontwerp, badkamer ontwerp of een compleet interieur ontwerp? Dan belt of mailt u MK maatwerk. 
Om een ontwerp te maken kunt u bij ons langskomen of wij komen bij u langs. We bespreken dan uw ideeën en wensen. Tijdens dit eerste gesprek bekijken we de diverse materialen en kleuren combinaties. 
Om een passend ontwerp te kunnen maken is het van belang dat we op de hoogte zijn van uw budget. Zo kunnen wij binnen uw budget een ontwerp maken. 
Na ons eerste gesprek gaan wij voor u een schets maken. Op deze manier kunnen we naar een uiteindelijk ontwerp toe gaan werken. 
Als u helemaal tevreden bent over het ontwerp maken we de eind tekening dit wil zeggen dat u meerdere 3d aanzichten krijgt en meerdere 2d aanzichten met maatvoering. 

Benieuwd geworden wat wij voor betekenen? Mail of bel voor een afspraak

MK maatwerk staat voor:

Kwaliteit

Door het gebruik van juiste materialen in combinatie met de juiste kennis, creëren wij een product van top kwaliteit. Een genot voor het oog!

Maatwerk

Maatwerk is onze specialiteit. Geen ‘maat’ kan ons verslaan, wij gaan de uitdaging aan!

Klantgerichtheid

Klantgericht werken staat bij ons hoog in het vaandel, de klant is koning! Wij denken met u mee en geven u passend advies.

Scroll naar top