Hoge kast saint lucia

Prijs
140x40x35 € 550
160x40x35 € 610
180x40x35 € 670
200x40x35 € 830

140x50x40 € 580
160x50x40 € 640
180x50x40 € 700
200x50x40 € 860

Extra:
Skylt behandeling v.a. € 65
Monocoat behandeling v.a. € 75

Omschrijving:

Hoge kast Saint Lucia wordt op maat gemaakt en is voorzien van blum tip on deuren. Door onze verschillende afwerkingen vormt deze hoge kast de ideale basis in uw badkamer. Het meubel is zwevend te monteren. Op aanvraag kunnen wij dit meubel ook maken in bijvoorbeeld: berken, noten, beuken, esdoorn, essen, kersen, mahonie, teak en wengé. In overleg kunnen wij nog andere variaties aanbieden. Het meubel van het voorbeeld is behandeld met Rubio monocoat walnut.

Eigenschappen hoge kast Saint Lucia:

  • Standaard kunt u kiezen uit eiken zonder noest of eiken met noest. 
  • Standaard geleverd met Blum scharnieren. 
  • Standaard zijn de deuren voorzien van soft close en tip on. 
  • Standaard voorzien van ophangsysteem en bevestiging materiaal
  • U heeft keuze uit 40 verschillende kleuren afwerking of een ultra matte Skylt lak. 
Belangrijk:

  • Onze kleuren zijn op olie basis hierover heen raden wij het aan om meerdere lagen lak aan te brengen zo heeft u minder onderhoud aan uw meubel. 
  • Zoals voor veel materialen in een badkamer is voldoende ventilatie bepalend voor de levensduur. Voor meubels die afgewerkt zijn met kunststof, lak of olie is het belangrijk dat ze zo snel mogelijk drogen na gebruik. Zorg dat water of vocht niet afgedekt worden door een handdoek of accessoires, dit geeft vochtplekken. 
  • Zorg dat de wand voldoende stabiel en vlak is. In lichte scheidingswanden is het aan te raden om extra grondhout aan te brengen. Cellenbeton, metselwerk of gipsblokken zijn doorgaans sterk genoeg bij juiste bevestiging. 
  • De levertijd van onze badkamermeubels proberen wij zo kort mogelijk te houden. Houdt rekening met 2 a 4 weken. Mocht u met spoed opzoek zijn naar een meubel kunt u altijd contact met ons opnemen voor de mogelijkheden.

Afmetingen van de hoge kast:

Omdat wij zelf de meubels in onze werkplaats maken zijn wij niet afhankelijk van vaste maten. Zo kunt u de breedte, diepte en hoogte zelf bepalen op de mm nauwkeurig.  Ook veranderingen in het ontwerp is geen enkel probleem. Voor vragen over maatwerk kunt u het beste contact op nemen per email, of u kunt ons bellen.

Scroll naar top